Eten & drinken

In Winsum

Bij Bistro Refter serveren we goede eerlijke producten, waarop trefwoorden als duurzaamheid, biologisch en ambachtelijkheid van toepassing zijn.

Op zoek naar gezelligheid en ongedwongen genieten? Je zit goed bij Eetcafé J&A. Of je nu komt voor een kop koffie, een borrel of een hapje eten: we staan voor je klaar.

Geniet van een gezellige sfeer en een uitgebreid assortiment aan gerechten. Ons grandcafe is sfeervol, authentiek en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is ook ieder gerecht vegetarisch te bestellen.


MISSCHIEN WEL DE OUDSTE NOG AUTHENTIEKE HERBERG VAN NEDERLAND
Bij ons kunt u onder andere genieten van smaakvolle, versbereide gerechten, heerlijke wijnen, een prima aanbod van speciaal bieren, diverse koffie en thee variëteiten en gebak.

Graag verwelkomen wij jullie in ons mooie, knusse restaurant aan het water!

U bent van harte welkom voor een lekkere koffie met een gebakje, een borrel, lunch of diner. 

 

Golden House in Winsum is de plek voor een gezellig avondje uit. Met een grote variatie Aziatische gerechten  weten onze gespecialiseerde koks met verrassende gerechten uit de oosterse keuken om een ieder gelukkig te maken.


Deze AnyTyme vestiging in Winsum is geen gewone cafetaria: hier vind je zowel lekker als gezond eten onder een dak.

Voor verse vis bent u van harte welkom in de winkel. Het aanbod is afhankelijk van de aanvoer. Heeft u speciale wensen?  Geef dit aan ons door en misschien kunnen we iets voor u betekenen.

Wil je snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip.


Deskundige barista's, 
Heerlijke gebakjes, 
Cosy atmosphere,
 
Ontspannen sfeer, 
Praktische ligging, 
Beste koffie

 

100% non-profit koffiehuis!  Aan de hand van de thema's 'drinken, delen & doen' proberen we met elkaar vorm te geven aan onze missie:
'een goede buur voor de ander'.

Een gezellige pub, die vaak geopend is, met veel activiteiten, zoals darttoernooien, klaverjasmiddagen, quiz-avonden en af en toe live-muziek.

Bij ons krijg je alleen echt goede koffie zoals in Italië. Daarnaast moeten we niet de sfeer vergeten die het bakkerscafé uitstraalt. Het is een heerlijke plek om te relaxen of om gezellig bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s. 


In de omgeving:

Bij Hammingh is de sfeer vrolijk, ontspannen en gedreven met een gezond stukje Groningse nuchterheid. Passie voor mooie producten en uitstekende service. We verwelkomen je graag voor koffie met heerlijk gebak, lunch of diner in ons sfeervolle historische pand gelegen in een bijzondere en natuurlijke omgeving.

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor eten en drinken in de provincie Groningen. Het ruim opgezette en toch intieme restaurant biedt ook een beleving op één van de terrassen aan het water. De locatie is geschikt voor dineren, bruiloften, feesten, evenementen en vergaderingen.

Een kleinschalige horecagelegenheid met een zonnig terras aan het water.
Wij bieden een internationale keuken met zowel traditionele als uitheemse gerechten tegen vriendelijke prijzen. Ietsje verder:

Herberg In de Valk, Middelstum